Over ons

Wie zijn wij?


Bedankt voor jouw interesse in onze organisatie en hartelijk welkom op onze website!
Wij stellen ons graag even aan jou voor.

Wij, Ambulante Zorg Twekkelerveld, zijn een innovatieve en toonaangevende zorgverlener die ambulante begeleiding biedt aan (jong)volwassenen in meerdere Twentse gemeentes. Met ons hoogwaardige aanbod bieden wij ondersteuning op verschillende leefgebieden, waarbij bijvoorbeeld gewerkt kan worden aan (weer) zelfstandig(er) te gaan wonen. Of misschien is zelfs een betaalde baan een doel! Gezamenlijk met onze gekwalificeerde zorgprofessionals wordt een ondersteuningsplan opgesteld, waarin de hulpvragen vertaald worden naar haalbare doelen.

Binnen de organisatie wordt er veel waarde gehecht aan hulpverlening welke volledig passend is bij de hulpvraag. Onze kernwaarden zijn dan ook vakkundig, samenwerken en overleg. Dit vormt de basis voor onze manier van werken, waarbij wij de persoon altijd centraal stellen. “De persoon centraal stellen”, houdt in dat Ambulante Zorg Twekkelerveld, zo veel als mogelijk is, tegemoet komt in de wensen. Dit uiteraard binnen de beschikbare mogelijkheden en wettelijke kaders. Wij maken duidelijke en wederzijdse afspraken over de hulpvragen i.c.m. ons zorgaanbod.

Onze cliëntenraad vertegenwoordigt en behartigt de gemeenschappelijke belangen van de cliënten die wij begeleiding bieden. Daarnaast biedt Ambulante Zorg Twekkelerveld een vertrouwenspersoon die buiten de organisatie staat. Voor noodgevallen wordt een noodnummer geboden, welke 24/7 bereikbaar is. 

Om de tevredenheid binnen en buiten onze organisatie te toetsen maken wij gebruik van verschillende toetsingsvormen. Met trots maken wij structureel gebruik van 360 graden feedback, derden tevredenheidsonderzoek (gemiddeld: tevreden), cliënttevredenheidsonderzoek (gemiddeld: 7,6) en medewerkerstevredenheidsonderzoek (gemiddeld: 7,8).

Wij, van Ambulante Zorg Twekkelerveld, ondersteunen jou graag bij het werken aan jouw toekomst!

Onze missie

Ambulante Zorg Twekkelerveld staat voor professionele en zinvolle ambulante begeleiding. Het is onze missie om iedereen, zo veel als mogelijk, deel te laten nemen in de maatschappij.

Iedereen verdient een plek in de maatschappij! Door een zetje in de rug te geven ondersteunen wij onze doelgroep om hun eigen plek in de maatschappij te vinden. Wij richten ons op (jong)volwassenen met een hulpvraag die bereid zijn om, samen met ons, in beweging te komen en de wil hebben om te leren. De hulpvraag kan voortkomen uit psychische problematiek, een verstandelijke beperking, drugs- of alcoholverslaving, leerstoornissen en/of psychosociale problematiek.

Ambulante Zorg Twekkelerveld biedt hulpverlening aan die groep mensen voor wie het moeilijk is inhoud en richting te geven aan het leven en die qua hulpverlening vaak “tussen de wal en het schip” belanden. Door middel van passende en haalbare doelen willen wij voorkomen dat er in een oud patroon vervallen wordt.

Een persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel. Het is ons doel daar te ondersteunen waar het zelf (even) niet lukt. Hiervoor bieden wij ondersteuning van A tot Z. Wij staan dag en nacht voor je klaar, wanneer het goed met je gaat of juist slecht.

Hoofdkantoor
IJsbaanweg 7
7547 AD Enschede
info@ambulantezorgtwekkelerveld.nl
+316 57960420

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00 uur
Vrijdag van 09.00 tot 13.00 uur

Kantoor Almelo
Ootmarsumsestraat 63

7602 JR Almelo
+316 51753129

Openingstijden:

Maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00 uur
Vrijdag van 09.00 tot 13.00 uur

Inloop Almelo
Grotestraat 40

7602 JR Almelo

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 15.00 uur

Let op: Op nationale feestdagen en in vakantie periodes kunnen openingstijden afwijken.

Kerst en nieuwjaar 2022/2023
Van 26 december tot en met 6 januari zijn onze kantoren gesloten en telefonisch beperkt bereikbaar.

Scroll naar top